Skip to primary navigation Skip to content Skip to footer

Kinderactiviteiten Amsterdam

Book a kid-friendly tour with guide Debora

results

Discover all Netherlands Cultural Tours

Bent u op zoek naar een onvergetelijke ervaring voor uw kinderen in Amsterdam? Er zijn tal van kindvriendelijke kinderactiviteiten en tours beschikbaar die ervoor zorgen dat uw gezin Amsterdam op de meest unieke manier ontdekt.

Kies voor een Amsterdam City Tour en ontdek de hoogtepunten van de stad. Terwijl u langs prachtige grachtenpanden en kerken wandelt, kunt u uw gids alles vragen wat u wilt. Ontdek samen met uw kinderen de populairste attracties en verborgen plekken in de stad tijdens een unieke wandeltocht door de authentieke wijk Jordaan. Gegarandeerd een familievriendelijke ervaring!

Als u op zoek bent naar een dag vol vermaak voor uw kinderen, dan is onze All Day Kids Care Service Including A Tour iets voor u. Tijdens deze tour worden uw kinderen opgevangen door professionele kinderopvang en kunt u zelf genieten van een dagje uit.

Als u geïnteresseerd bent in de geschiedenis van Amsterdam, kies dan voor The Anne Tour. Tijdens deze tour leert u alles over het leven van Anne Frank en haar familie tijdens de Tweede Wereldoorlog. De tour omvat een bezoek aan het Anne Frank Huis en andere belangrijke locaties in de stad en een Writing Workshop.

Maak kennis met de Nederlandse koninklijke geschiedenis tijdens The Crown Tour. Kinderen mogen zich verkleden als prinsessen of ridders want tijdens deze Culturele tour bezoekt u koninklijke bezienswaardigheden in Amsterdam en omgeving.

Voor de jongere kinderen is de Flower Fairy Tour een echte aanrader. Tijdens deze tour worden ze meegenomen op een magische reis door de bloemenvelden en tuinen van Amsterdam, waar ze een workshop bloemschikken krijgen.

Wilt u graag een tour op maat? Dat kan! Kies voor onze Custom Made Tours en ontdek Amsterdam op uw eigen tempo en volgens uw eigen interesses.

Tot slot, voor degenen die graag actief willen zijn, is de Clog Bike Tour een geweldige keuze. Tijdens deze tour ontdekt u de stad op een originele klompen fiets en brengt u een bezoek aan de traditionele Nederlandse kaasboerderij en klompenmakerij.

Boek vandaag nog uw tickets voor een van onze kindvriendelijke kinderactiviteiten in Amsterdam en creëer onvergetelijke herinneringen voor u en uw gezin!